Hledáte čerpadlo nebo mlýnek na maso? Komplety od VYBO Electric vám to zajistí

Vybrat si elektromotor a k němu i vhodnou převodovku či frekvenční měnič, nemusí být vždy zcela jednoduché. Právě proto jsme pro vás připravili tzv. pohonné komplety, které jsou určeny na konkrétní použití, čemuž odpovídají i z pohledu parametrů. Vybrat si tak frekvenční měnič na čerpadlo, případně vyřešit pohon mlýnku na maso nebylo nikdy jednodušší.

» U nás najdete ideální frekvenční měnič na čerpadlo

Využívání frekvenčního měniče při pohonu čerpadla již není běžné pouze v průmyslovém prostředí. Frekvenční měniče produktové řady X550 jsou ideálním řešením pro jednodušší i náročnější aplikace s 230V a 400V napájením. Díky kvalitně vytvořené konstrukci a dodatečné ochraně se můžete spolehnout na jeho odolnost vůči stříkající vodě a vysoké vlhkosti. Odolnost odpovídá certifikaci IP65, takže při jeho provozování nebudou zhoršené podmínky okolního prostředí překážkou.

frekvenční měnič na čerpadlo
Frekvenční měnič 1,5kW A550-4T0015

Pokud si kladete otázku, jaké výhody přináší frekvenční měnič na čerpadlo, odpověď je velmi jednoduchá. Frekvenční měnič zajistí jednodušší a přesnější ovládání čerpadla, chrání čerpadlo před rázy v soustavě, předpětím a podpětím a celkově zefektivňuje jeho provoz.

» Pohonný komplet pro mlýnek na maso

prevody pro mlynky na maso
Převodovky pro mlýnky na maso

Dalším způsobem, jakým vám chceme usnadnit výběr pohonného řešení, jsou komplety určeny pro mlýnek na maso. Využití si nacházejí v potravinářství, řeznictví a kuchyních. Vybrat si můžete z více možností, přičemž tyto pohonné komplety jsou koncipovány tak, aby odpovídaly nejžádanějším parametrům. Nabízejí spolehlivou funkčnost a vyvážený výkon v rozsahu od 0,55 kW až do 1,1 kW.

Převodovky na mlýnek na maso si při montáži nebude vyžadovat žádné kompromisy. Tento pohonný komplet je dostupný pro 230V a 400V napájení, přičemž vybrat si můžete převodovky s bočním nebo čelním výstupem.

Obraťte se na náš tým odborníků a posuňte svůj pohonný systém na vyšší úroveň.

You Might Also Like