Frekvenční měniče Vector V810 – ideální i do náročného průmyslového prostředí

frekvencni menice vector

Frekvenční měniče VYBO Electric řady Vector V810 jsou profesionální volbou pro náročné průmyslové použití, které vyžaduje sofistikované řízení procesů. S tímto frekvenčními měniči zvládnete regulovat činnost elektromotorů s velkými výkony a jakýkoli náročný proces nebude pro ně problémem!

Frekvenční měniče Vector V810 jsou dostupné v desítkách provedení

frekvencni menice vector
0,4kW Frekvenční měnič VECTOR V810-4T0004

Abychom pokryli potřeby různých průmyslových odvětví, frekvenční měniče Vector V810 jsou dostupné v desítkách různých provedení a využít je můžete při 1-fázovém i 3-fázovém napájení. Své využití si tak nacházejí jak v soustavách 230 V, tak i ve 400 V a 690 V. Další varianty jsou zas ideální i pro soustavy od 3 300 V do 11 000 V.

V případě těchto frekvenčních měničů neplatí prakticky žádná omezení, regulovat s nimi můžete i elektromotory s výkonem stovek kW. Své uplatnění si nacházejí například v těžkém strojírenství, hutnictví a podobných odvětvích.

Tři řídící režimy

Perfektní přizpůsobitelnost těchto frekvenčních měničů můžeme ilustrovat trojicí řídících režimů, které jsou k dispozici. Vybrat si tak můžete V / F skalární řízení, SVC vektorové řízení s otevřeným okruhem a vektorové řízení CLVC s uzavřeným okruhem. Navzdory rozšířeným funkcím je ovládání těchto frekvenčních měničů velmi intuitivní.

Abyste mohli frekvenční měniče V810 využít opravdu naplno, disponují vlastním programovatelným prostředím, které vám umožní přizpůsobovat si jednotlivé funkce podle vašich konkrétních potřeb.

Přizpůsoben přesně pro vás!

frekvencni meniceVýběr tohoto typu frekvenčního měniče určitě doporučujeme pořádně zkonzultovat. Zájemcům poskytneme nejen cenné rady, ale také ukážeme možnosti přizpůsobení. Frekvenční měnič řady V810 může být přesně přizpůsoben vaší provozu, nabízíme vám individuální konfiguraci, díky níž bude vektorový frekvenční měnič Vector V810 přesně odpovídat vašim požadavkům.

You Might Also Like