Výkonné vibrační elektromotory v každodenním životě

Vibrační elektromotory

Vibrační elektromotory si našly své uplatnění v mnoha moderních technologických zařízeních. Obecně řadíme ich mezi mladší typy pohonných mechanismů, přičemž svůj debut měl v 60. letech minulého století. Vibrační elektromotory se v té době montovaly zejména do různých masážních strojů a frekventovanější využívání vibračních motorů se začalo až s masovou výrobou a používáním mobilních telefonů a jiných mobilních zařízení.

Koncová zařízení a vibrační elektromotory

vibracni motor v robote
Vibrační motor v kuchyňských robotech

Kde sa nachádzajú? Vibrační elektromotory se nacházejí v mnoha technologických zařízeních, které využíváme na denní bázi. Můžeme je najít ve většině mobilních telefonů, tabletech, pager, elektrických zubních kartáčcích, kuchyňských robotech a dalších přístrojích nabízejících hmatovou zpětnou vazbu. Jedním z hlavních cílem vibračního motoru je i upozornění majitele technologického zařízení na určitou skutečnost v podobě telefonátu nebo vybrané události prostřednictvím zařízení, ve kterém je zabudován nebo vibrace, pomocí které provádíme určitou pravidelnou činnost. Je proto důležité, aby každý produkt splňoval vysoké kvalitativní požadavky a spolehlivě fungoval po určené časové období.

Výkonné vibrační elektromotory

V našem produktovém portfoliu najdete 22 variant různých typů vibračních elektromotorů . S výkonem 1400 otáček za minutu a dalšími technickými parametry splňujícími přísně funkční a výkonnostní kritéria. Vývoj v oblasti mobilních technologií se začal někdy v 80. letech minulého století a neustále akceleruje. V současnosti mají zákazníci k dispozici stále výkonnější technologická zařízení s množstvím různých funkcí, přičemž mnohé z nich mají zabudované i vibrační motory. S příchodem nových idejí se mění i naše požadavky na využívané zařízení a vývoj postupuje ve všech průmyslových odvětvích.

vibracni elektromotor
VIBRAČNÍ ELEKTROMOTOR 0,07KW VEV 90/15E-20A0 OS-75KG

V případě jakýchkoliv dotazů ohledně poptávky nebo technických specifikací k nabízeným vibračním motorem nás můžete kontaktovat na přiložených kontaktních adresách.

Děkujeme vám za projevenou důvěru a těšíme se na spolupráci s vámi!

You Might Also Like